JK Safaris Adventure travel
   
 
Back to JK Rwanda Safaris Index Rwanda Safaris at JK Rwanda Practical Information from JK Safaris Primates and parks in Rwanda What's on at JK Safaris Contact JK Safaris Rwanda Rwanda JK Safaris
 
 

Vi, ägarna av JK Safaris (Jonas och Kristoffer), har anordnat safariresor av alla typer och slag i Östafrika under en 20 års period. Som ett komplement till våra andra resmål i Kenya, har vi startat i Rwanda. Landet är spännande och ett nytt turistmål i den unika delen av centrala/östra Afrika.

10 år har gått efter folkmorden i Rwanda, men nu betraktas landet som ett av de säkraste i Afrika. Rwanda har många turistattraktioner som bergsgorillor, schimpanser, guldapor, bergsregnskog, vackra stränder och klassiska safarimöjligheter som garanterar unika erfarenheter för dig. Människorna i Rwanda är mycket vänlig och landet har en utvecklad infrastruktur som ger safarin en förnöjsam erfarenhet, såväl som unik och spännande.

Kristofer Zachrisson
Besökte Rwanda första gången 1977 och har återvänt många gånger sedan dess. Är stationerad i Rwanda delar av året och är själv guide på många av våra safaris i Rwanda. Dels till bergsgorillorna i nationalparken Volcanoes, dels till schimpanserna i Nyungweskogen samt klassisk safari i Akageraparken.
  Jonas Gejke
Bor i Kenya där han driver vårt huvudkontor. Men är också han stationerad delar av året i Rwanda. Förutom gorillasafaris delger han sina kunskaper och erfarenheter vid klassiska safariresor till Akagera parken, såväl som nationalparker i Kenya och Tanzania. Han har ett speciellt intresse för den sällsynta guldapan i nationalparken Volcanoes.